headerphoto


Beste Klanten, stel zelf uw menu samen met ons uitgebreid assortiment, hapjes, soepen, hoofd- gerechten, en desserts.

Aperitiefhapjes.

 
Huisgemaakte verfijnde aperitiefhapjes.  
Assortiment minividè. (per assortiment van 20 stuks) € 18,00 / doos
Miniloempia. € 0,60 / st.
Minipizza.(per assortiment van 8 st.)€ 9,50 / doos
Mini sint-jacobsschelpje.(per 8 st. € 15,00 / doos
Kippenboutje. € 0,60 / st.
Oesters fine champagnesaus. € 2,70 / st.
Scampi panco. € 1,00 / st.
Miniburger. € 1,10 / st.
Minipanini. € 1,10 / st.
   
Koude hapjes.  
Apero zalmmousse. € 1,20 / st.
Apero hammousse. € 1,20 / st.
Apero garnalencocktail. € 1,20 / st.
Apero met scampi. € 1,20 / st.
Apero met wildpaté. € 1,20 / st.
Apero Gandaham met meloen. € 1,20 / st.
Tomaat mozzarella. € 1,20 / st.
   
Tapas.  
Tapasbord (± 10 personen). € 22,00 / plateau.
Tapasbord (± 5 personen). € 11,00 / plateau




Soepen

 
Soepen enkel per liter te bestellen (reken 1/2 l per pers.).
Fluweelzachte tomatensoep met extra balletjes € 2,80 / l.
Aspergroomsoep met bieslooksnippers € 3,00 / l.
Fijne kreeftensoep € 7,50 / l.
Feestelijke pompoensoep € 3,00 / l.
Bospaddenstoelencrèmesoep met
snippers van gerookte eendeborst
€ 4,50 / liter.
Witloofsoep grijze garnalen € 4,50 / l.




Koude voorgerechten

 
Verse meloen in manteltje van Parma- of Gandaham € 7,20 / pers.
Grijze garnalen cocktail met romige cocktailsaus dagprijs.
Carpaccio van rundfilet € 7,80 / pers.
Zeevruchtencocktail € 8,50 / pers.
Duo van zalm(nieuw) € 7,95 / pers.
Halve kreeft schoonzicht € 15,00 / pers.
Vitello tonato € 9,00 / pers.




Warme voorgerechten

 
Sint-jacobspannetje met rivierkreeftjes en het beste
uit de Noordzee
€ 8,50 / pers.
Rijkelijk gevuld vispannetje met champagnesaus € 7,50 / pers.
Scampi op wijze van de Chef € 8,90 / pers.
Huisgemaakte kaaskroket € 1,80 / stuk.
Huisgemaakte garnalenkroket € 3,00 / stuk.
Huisgemaakte kalfszwezerikkroket+bijhorend saus € 3,50 / stuk.
Koninginnenhapje met dagverse vulling € 3,90 / stuk.




Hoofdgerechten: Keuze van de chef

 
Opgevulde kalkoen. (± 3,5kg, 4,5kg, 6kg) € 15,85/kg
ontbeende kalkoen met farce van kalfsgehakt, boschampignons, porto (kant-en-klaar voor de oven)
Bijhorende verfijnde portobosvruchtensaus € 9,80/l
   
Opgevulde kwartels € 6,80/st
met een fijne smeuïge gevogeltegehaktfarce, kant-en-klaar voor de oven, portobosvruchtensaus gratis
Assortiment bijhorende warme groentjes: appel veenbes, boontjes met spekblokjes, witloof € 3,00/pers



Toppers à la Carl Hoofdgerechten:

 
 
Bij al deze hoofdschotels krijgt U 3 soorten
warme groenten, aardappelkroketjes (5 stuks)
of aardappelgratin.
 
Ardeens gebraad in feestsaus. € 11,00 / pers.
Culinair varkenshaasje in saus v/d Chef. € 13,20 / pers.
Kalkoenborstfilet met archiducsaus. € 11,50 / pers.
Gegrilde lamfilet met lichtverteerbare graantjesmosterdsaus.€ 14,95 / pers.
Orloffgebraad van varken met champignonsaus. € 12,20 / pers.
Eendeborst op wijze van de Chef. € 14,20 / pers.
Reefilet met portosaus. € 15,70 / pers.
Delicatesse van parelhoenfilet met oesterzwammen. € 14,50 / pers.
Silicaans varkenshaasje met getomatiseerde saus
en parmezaanschilfers.

€ 13,90 p/ pers.
Opgevulde kippenroulade met champignonsaus. € 13,90 / pers.
Wildstoofpotje. € 11,90 / pers.
Zwevegemse beenhesp van het huis.
met Provencaalse saus, 6 soorten groentjes en aardappelgratin.
€ 11,20 / pers.
Kreeft met huisgemaakte kruidenboter, bos-
paddestoelen en risotto.
€ 23,50 / pers.
Rijkelijkgevuld vispannetje met champagnesaus en puree. € 11,90 / pers.




Aardappelbereidingen en sausen

 
Zelfgemaakte kroketjes € 0,25 / st.
Aardappelgratin € 6,50 / Kg.
Verse frietjes € 2,50 / Kg.
Aardappelpuree € 6,60 / Kg.
Wortelpuree € 7,10 / Kg.

 




Nagerechten

 
Kerstbûches  
verkrijgbaar voor 4, 6, 8, 10 of 12 personen.
€ 3,00 / pers.

 



Feestmenu

Apero zalmmousse
----
Witloofsoep garnalen
----
Sint-Jakobsschelp
----
Delicatesse van parelhoenfilet met oesterzwammen

(min. 4pers., geen afwijking mogelijk,
anders à la carte)

€ 25,00 / pers

 

terug naar boven