headerphoto


Beste Klanten, stel zelf uw menu samen met ons uitgebreid assortiment, hapjes, soepen, hoofd- gerechten, en desserts.

Aperitiefhapjes.

 
Huisgemaakte verfijnde aperitiefhapjes.  
Assortiment minividè. (per assortiment van 5 stuks) € 0.90 / stuk
Miniloempia. € 0,60 / st.
Minipizza. € 0,60 / st.
Mini sint-jacobsschelpje. € 2,00 / st.
Kippenboutje. € 0,60 / st.
Oesters fine champagnesaus. € 2,50 / st.
Scampi panco. € 1,00 / st.
Minipanini bacon kaas. € 1,10 / st.
Minipanini gerookte hesp mozzarella.€ 1,10 / st.
   
Koude hapjes.  
Apero zalmmousse. € 1,20 / st.
Apero garnalencocktail. € 1,20 / st.
Apero met scampi. € 1,20 / st.
Apero met wildpaté. € 1,20 / st.
Tomaat mozzarella. € 1,20 / st.
Carpaccio van rundfilet. € 1,50 / st.
Tapasbord (± 10 pers.) € 20,00 / plateau
Tapasbord klein(± 5 pers.) € 10,00 / plateau




Soepen

 
Soepen enkel per liter te bestellen (reken 1/2 l per pers.).
Fluweelzachte tomatensoep met extra balletjes € 2,60 / l.
Aspergroomsoep met bieslooksnippers € 3,00 / l.
Fijne kreeftensoep € 7,50 / l.
Feestelijke pompoensoep € 3,00 / l.
Bospaddenstoelencrèmesoep met
snippers van gerookte eendeborst
€ 4,50 / liter.




Koude voorgerechten

 
Verse meloen in manteltje van Parma- of Gandaham € 6,95 / pers.
Carpaccio van rundfilet € 7,80 / pers.
Tomaat mozzarella € 6,95 / pers.
Grijze garnalen cocktail met romige cocktailsaus dagprijs.
Zeevruchtencocktail € 7,90 / pers.
Halve kreeft schoonzicht € 13,00 / pers.
Vitello tonato € 8,50 / pers.




Warme voorgerechten

 
Sint-jacobspannetje met rivierkreeftjes en het beste
uit de Noordzee
€ 7,95 / pers.
Rijkelijk gevuld vispannetje met champagnesaus € 7,20 / pers.
Scampi op wijze van de Chef € 8,90 / pers.
Huisgemaakte kaaskroket € 1,60 / stuk.
Huisgemaakte garnalenkroket € 2,50 / stuk.
Huisgemaakte kalfszwezerikkroket+bijhorend saus € 3,50 / stuk.
Koninginnenhapje met dagverse vulling € 3,80 / stuk.




Hoofdgerechten: Keuze van de chef

 
Opgevulde kalkoen. (± 3,5kg, 4,5kg, 6kg) € 14,85/kg
ontbeende kalkoen met farce van kalfsgehakt, boschampignons, porto (kant-en-klaar voor de oven)
Bijhorende verfijnde portobosvruchtensaus € 8,50/l
   
Opgevulde kwartels € 6,80/st
met een fijne smeuïge gevogeltegehaktfarce, kant-en-klaar voor de oven, portobosvruchtensaus gratis
Assortiment bijhorende warme groentjes: appel veenbes, boontjes met spekblokjes, witloof € 3,00/pers



Toppers à la Carl Hoofdgerechten:

 
 
Bij al deze hoofdschotels krijgt U 3 soorten
warme groenten, aardappelkroketjes (5 stuks)
of aardappelgratin.
 
Ardeens gebraad in feestsaus. € 10,50 / pers.
Culinair varkenshaasje in saus v/d Chef. € 13,20 / pers.
Kalkoenborstfilet met archiducsaus. € 10,50 / pers.
Gegrilde lamfilet met lichtverteerbare graantjesmosterdsaus.€ 14,95 / pers.
Orloffgebraad van varken met champignonsaus. € 10,90 / pers.
Eendeborst op wijze van de Chef. € 14,20 / pers.
Reefilet met portosaus. € 15,70 / pers.
Delicatesse van parelhoenfilet met oesterzwammen. € 13,60 / pers.
Silicaans varkenshaasje met getomatiseerde saus
en parmezaanschilfers.

€ 13,90 p/ pers.
Opgevulde kippenroulade met champignonsaus. € 13,90 / pers.
Wildstoofpotje. € 11,90 / pers.
Zwevegemse beenhesp van het huis.
met Provencaalse saus, 6 soorten groentjes en aardappelgratin.
€ 10,20 / pers.
Kreeft met huisgemaakte kruidenboter, bos-
paddestoelen en risotto.
€ 22,50 / pers.
Rijkelijkgevuld vispannetje met champagnesaus en puree. € 10,90 / pers.




Aardappelbereidingen en sausen

 
Zelfgemaakte kroketjes € 0,25 / st.
Aardappelgratin € 6,50 / Kg.
Verse frietjes € 2,00 / Kg.
Aardappelpuree € 6,60 / Kg.
Wortelpuree € 7,10 / Kg.
Aardappelnootjes € 2,40 / Kg.
Denappeltjes (pom-pin) € 2,60 / Kg.
Pommes duchesse € 2,50 / Kg.
Opgevulde aardappel € 12,50 / Kg.
Divers aanbod warme sausen € 8,50 / L.

 




Nagerechten

 
Kerstbûches  
verkrijgbaar voor 4, 6, 8, 10 of 12 personen.
slagroom,mokka, vanille, pralinè.
€ 3,00 / st.

 



Feestmenu

Assortiment minividès (5 stuks per persoon)
----
Bospaddenstoelencrèmesoep met
snippers van eendenborst
----
Sint-Jakobsschelp
----
Culinair varkenshaasje in saus van de chef

(min. 4pers., geen afwijking in menu mogelijk,
anders à la carte)

€ 27,00 / pers

 

terug naar boven